Pärnu, Porsche Ring 21–22.5.2022

Kauden ensimmäinen kisaviikonloppu ja samalla Tonylle ensimmäinen kilpailu Suomen rajojen ulkopuolella. Hyvin paljon oli jännitystä ilmassa kun saavuimme perjantai iltana Pärnun moottoriradalle. Tuoreessa muistissa oli tietenkin myös viikkoa aikaisemmin sattunut Motoparkin varsin raju kaatuminen. 

Lauantain ensi testit osoitti heti että ihan kaikkia johtoja ei oltu saatu viikon aikana parsittua kasaan. Mittaristosta puuttui pitkä liuta dataa mm. moottorin kierrosluku jäi arvailujen varaan. Tiukasta aikataulusta johtuen kuljettajan oli vain sopeuduttava vallitsevaan tilanteeseen ja keskityttävä rauhassa uuteen rataan tutustumiseen. Kierros kierrokselta vauhti parani ja ajaminen muuttui taas rennommaksi.

Sunnuntaina päästiinkin sitten ajamaan aika ajot ja kisat varsin hyvässä aurinkoisessa säässä. Tony onnistui aikajoissa varsin hyvin ja lopullinen sijoitus oli yhdeksännestä lähtöruudusta.

Koko kisa oli tiukkaa taistelua sijoituksista ja viimeisellä kierroksella Tony onnistui vielä ohituksessaan ja samalla nostamaan itsensä sijalle 9.

Erittäin mukava viikonloppu ja varsin monta uutta kokemusta rikkaampana suuntaamme nyt kohti Motoparkin kauden 2022 ensimmäistä SM kisaa.