Kemora 18–19.6.2022

Tony loistavassa vauhdissa Kemorassa!

Kauden toinen SM viikonloppu osoitti että Tonyn kisavauhti alkaa vähitellen löytyä. Aika-ajoissa lievässä ruuhkassa ajettu neljäs lähtöruutu antoi jo hyvät lähtökohdat itse kisaan. Kisassa olikin sitten aivan toinen lataus ja Tonylla kova hinku nousta palkintopallille. Hyvä startti nosti Tonyn heti kolmanneksi. Tästä hän onnistui vielä ensimmäisen kierroksen aikana parantamaan sijoitustaan toiseksi. Kova vääntö kärkipaikasta läpi kisan ja muutaman sadasosan erolla kärkeen, hienosti toisena maalin.

Kisassa ajettu paras kierrosaika nosti Tonyn sunnuntain lähdössä paalupaikalle. Tämä tietenkin lisäsi jo jännitystä teltassa heti aamusta. Kyseessähän oli uran ensimmäinen startti eturivistä ja vielä paalupaikalta. Kaikesta huolimatta Tony onnistui ottamaan hyvän startin ja ensimmäiseen mutkaan näyttävästi toisena. Vaihtelevien tilanteiden jälkeen kisa jouduttiin keskeyttämään punaisella lipulla ja Tonyn sijoitus oli lopulta viides.

Kaiken kaikkiaan ColWik Racingille erinomainen viikonloppu ja kehityskäyrät osoittavat oikeaan suuntaan. Nyt pieni kesätauko ja sitten kohti Alastaroa.