Alastaro 30–31.7.2022

Alastarolle lähdettiinkin sitten koko tiimin kalusto mukana matkassa. Mankka osallistui Legends kiplailuihin mutta myös BMW Superbike oli kaivettu esiin tallin perukoilta.

Viikonlopulle riittikin sitten varsin paljon tapahtumia kun tiedossa oli 6 kisastarttia ukkoskuurojen vesittämällä radalla. Tonyn viikonloppu alkoi varsin synkissä merkeissä kun KTM ykköskilpurin moottori sanoi yhteistyösopimuksensa irti jo torstaina vapaissa harjoituksissa. Koko perjantain kestäneistä korjausyrityksistä huolimatta pyörää ei kuitenkaan saatu kisakuntoon. Matkassa oli onneksi varapyörä jolla päästiin viemään viikonloppu kunnialla läpi. Molemmissa kilpailuissa viides tila oli olosuhteisiin nähden torjuntavoitto ja muutamia pisteitä saatiin SM-sarjaa ajatellen kerättyä viikonlopulta.

Mankka tykitti hienosti pitkän tauon jälkeen molemmissa starteissa toiseksi, ja onnistui myös muutaman kierroksen Nikoa ahdistelemaan kärkipaikalla.