Pärnu Porsche ring 20–21.5.2023

Kauden ensimmäistä kisaa Tony lähti ajamaan Viron Pärnuun. Baltic Circuit Racing sarjan ensimmäinen osakilpailu Supersport300 (SSP 300) luokalle oli luvassa Porcshe ringillä. Tonyllä oli Suomen kylmästä keväästä johtuen varsin vähän treenipäiviä alla ennen tätä viikonloppua joten lähinnä ajotuntumaa lähdettiin viikonlopulta hakemaan. Saimme lauantaina ajettua erittäin hyvän testipäivän ja näin runsaasti kilometrejä alle.

Sunnuntaina olikin sitten luvassa varsinainen hellepäivä kun mittari lähenteli 25 astetta. Lisäjäähdytystä tarvitsi kuljettajan lisäksi Kotari ja mekaanikot. Aika-ajoissa sija 7 uudella omalla rataennätyksellä tyydytti koko tiimiä. Kisassa Tony otti hyvän startin ja onnistui heti nousemaan muutaman sijoituksen. Muutaman kierroksen jälkeen tilanne kuitenkin tasaantui ja Tony ylitti lopulta maalilinjan seitsemäntenän, pitkän yksiajelun jälkeen.

Kokonaisuutena hyvä valmisteleva setti kohti Virtasalmen ensimmäistä SM viikonloppua 17–18.6.